Csak pár sort arról, hogy már nem dolgozom azon a helyen, ahol korábban.

December 13. volt az utolsó napom. Nem kellett egy hét és van másik munkahelyem. Bárminek is köszönhetem ezt, hálás vagyok érte. :) Jó, hogy megszabadultam attól a nem minősíteném milyen családtól, aki azt a Hotelt üzemelteti..

Szerencsére addigra már minden karácsonyi ajándékot megvettem, így nem kerültem bajba.

December 22-én már otthon voltam szüleimmel. 5 napot töltöttem otthon. Kellett már ez. 5 nap az én picúr öcsimmel és a szüleimmel. Jó volt nagyon :)

24-én, mikor a fát kezdtük díszíteni és megcsendült a karácsonyi cd első dallama, az kicsit belehasított a szívembe és könnyeket csalt a szemembe. Pár másodperc alatt helyre jöttem és azóta sem fáj. Csak az ember nem szabadul könnyen az emlékeitől. Talán nem is szabadna szabadulni, csak megtanulni szépként visszagondolni rájuk..

Van, hogy eszembe jut Zs, de már nem fáj. Nem fáj, ha más öleli és nem fáj a tudat, ha más szereti.

Boldog vagyok. (kopp-kopp-kopp)

Szép volt a Karácsony, bár nagypapám mindig is hiányozni fog. Nélküle már nem ugyanaz... De tudom, hogy velünk van... legalábbis szeretnék hinni ebben...

26-án már G is nálunk volt. Szüleim kedvelik és ez nagyon jó érzés :) Tesóm pedig egyenesen imádja.

Picit össze-vissza bejegyzés lett, de a lényeget tömören tartalmazza. Talán a hajnali óra hatása a kesze-kusza gondolatok sorakozása..

 

Ez úton köszönöm minden blogomat olvasónak, hogy "velem vagytok" :)

 

Virsliben,buliban,vidámságban és piában gazdag Szilvesztert mindenkinek ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://jessy.blog.hu/api/trackback/id/tr551631838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alen Neon 2009.12.30. 15:33:14

Akkor neked is kellemes, újévet, ezzel talán még nem késtem el.
süti beállítások módosítása