... szabad vagy. Tiéd a világ. Egy pillanat alatt mindent elveszítesz, még sem adod fel.. Élsz tovább és próbálsz jobb lenni..

A szív azok közé  törékeny dolgok közé tartozik, melynek darabjai mindig a helyére kerülnek.. de ez nem ilyen egyszerű. Ki tudja hányszor törik darabokra, majd lesz újra egy egész, mégis ahányszor összetörik, annyiszor kerül rá újabb és újabb sérülés. A sérülések hegekké válnak, melyek mindig kísérteni fognak minket. Így lesz a szerelem egyre másabb. Mikor az ember először esik szerelembe, a szíve még egész és csillog. Szárnyal és bármire képes. Később már sérült és fél... Nem akarok félni.. Szeretni szeretnék. Képtelen vagyok szerelem nélkül élni. Mit hittem?? Szingli vagyok és azzal kefélhetek akivel csak szeretnék? Igen így van, de számomra ez nem élvezetes. Nekem arra van szükségem, hogy valakinek fontos legyek. Valaki várjon rám a városban egy szál rózsával, vagy valaki otthon üljön a gép előtt arra várva, hogy mikor beszélhet velem. Valaki, akinek eszébe jutok elalvás előtt. Valaki, aki szeret...

A bejegyzés trackback címe:

https://jessy.blog.hu/api/trackback/id/tr312376972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alen 2010.10.17. 14:23:48

Nekem tegnap is eszembe jutottál, de gondolom, az kevés.
süti beállítások módosítása