in the middle of the night

 2011.12.05. 00:50

Tele érzelmekkel. Nem fájdalommal és nem boldogsággal. Egyszerűen érzelmekkel. Olyan, mintha kiürült volna a szívem. Úgy értem a darabok össze álltak és már csak apró hegek vannak. Az emlékek meg vannak, de a fájdalom elmúlt. 

Összetört a szívem. Többször is. És én is összetörtem másét. Talán ez az élet rendje, mégis sokszor nehéz. De a szív erős, és ha adunk neki időt, újra úgy fog dobogni, mint régen. Igaz, lesz rajta néhány karcolás.. és lehet újra összetörik majd.. De a szerelemért megéri ez a kockázat.

4 hónapja vagyok egyedülálló. Valóban meg lehet szokni és nem is olyan rossz. De azért néha jó lenne odabújni valakihez. Megfogni a kezét. Álomba cirógatni. Reggel álmosan rámosolyogni. Közös élményeket szerezni a másiknak. Meglepi vacsival várni, apró meglepetésekkel, gesztusokkal örömet szerezni.. Majd ennek is eljön az ideje.. legalábbis bízom benne :) 

 

"Szerelem: Ahogy a szél meglebbenti a függönyt.
Nem a szél, nem a függöny - a lebbenés"

 

Nincs más, amit ma adhatok.. Csak egy mosoly a Világnak... :)

 

Címkék: szép szerelem gondolatok boldogság szív szeretet vége őszinte érzelmek tiszta seb merengés heg begyógyul

A bejegyzés trackback címe:

https://jessy.blog.hu/api/trackback/id/tr893437904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása